Knoop in je oren: fietsenstalling Knoop is geboren

12 April 2018

En we noemen haar: Knoop. Lang zal ze leven. Op donderdag 12 april 06.30u gingen de deuren van fietsenstalling Knoop open. Drie verdiepingen voor 3.000 gammele barrels, steun en toeverlaten, trouwe mattie's, glimmende trotsen en rammelende bakken direct naast Utrecht Centraal.

De officiële opening was door Kees Rutten (ProRail), Irma Winkenius (NS) en Victor Everhardt, wethouder gemeente Utrecht. 

De ingang van de nieuwe fietsenstalling is aan de voet van de Moreelsebrug aan de Jaarbeurskant. Je fietst erheen via Croeselaan en dan tussen Rabo en Greenhouse door. Vanuit de stalling loop je met 1 van de twee trappen naar boven en dan via de looproute naar het station.

Parkeren is, net als in de andere stallingen rondom Utrecht Centraal, de eerste 24 uur gratis voor de 3.000 fietsen die er in passen en doe je met je OV-chipkaart. Bij de ingang van de stalling kun je op borden direct zien waar nog vrije plaatsen zijn.

De stalling wordt aangesloten op het P-routesysteem op straat: hiermee zie je op elektronische borden op straat  hoeveel vrije parkeerplekken er nog zijn.

Open: ma-vrij 06.30 – 24.00u > za-zon 07.00 – 24.00 uur

Meer info op: jefietswilnooitmeeranders.nl/utrecht-knoop/