Werk aan de Moreelsehoek

2 Juni 2020

Ooit stonden hier ronkende bussen te wachten. In de toekomst fiets je hier zonder problemen de fietsenstalling in of uit. Je wandelt naar het Moreelsepark, pakt op je gemak de taxi of geniet van de nieuwe bomen op een stenen bankje. Vanaf 2 juni werken we aan de Moreelsehoek tussen het Stationsplein en de Laan van Puntenburg.

We beginnen met een nieuw wegdek langs Het Platform en een nieuw rood fietspad. Na de zomer zijn de taxistandplaatsen en de Kiss & Ride aan de beurt. De nieuwe groene hoek wordt een plek die voetgangers, fietsers en auto’s samen delen.

In september willen we beginnen met het maken van de trappen vanaf het Stationsplein naar de Moreelsehoek. In het najaar komen er een aantal plantenbakken. Dat worden er uiteindelijk 12 met in 11 bakken een boom. In 1 bak komen heesters. Hier kan geen boom worden geplant omdat er kabels en leidingen in de grond zitten.

Het nieuwe ontwerp van de Moreelsehoek is gemaakt samen met bewoners, ondernemers en andere organisaties uit de omgeving.