CU@deverdieping

23 Oktober 2015

Donderdag 22 oktober is de verdieping in de hal van Utrecht Centraal geopend. Een ontmoetingsplek waar je boven de hektiek van de hal kan wachten, werken, afspreken of kijken naar de reuring op het station in verbouwing.

Vanaf de 22e zijn ‘t Koffiehuis en Bar Centraal open voor het publiek, eind november opent ook restaurant Bistrot Centraal haar deuren. Er is ruimte voor zo’n 400 tot 500 zitplaatsen: in het hart van het station en de stad.

Vanaf 27 oktober komen ook de kluisjes op de verdieping, makkelijk met de lift te bereiken.

In 2016 opent Bar Beton een restaurant: Bar Beton CS.

De verdieping is op meerdere manieren te bereiken: in het midden van de hal onder de vide is een trap en de lift en in de hal zelf, ter hoogte van perron 8/9 A is een tijdelijke trap naar boven gemaakt.

De exploitatie van de twee nieuwe zaken is in handen van HMSHost International , ook actief op ca 40 luchthavens waaronder Schiphol.