Kinepolis Jaarbeurs is open

14 December 2016

Kinepolis Jaarbeurs is open. Woensdag 14 december opende de bioscoop met de eerste zes zalen. De resterende acht zalen openen binnenkort stuk voor stuk tot de bioscoop in februari 2017 compleet up-and-running is.

Kinepolis Jaarbeurs is open; en ze zijn daar niet alleen fris, fruitig en splinternieuw: ze zijn ook lief: we mogen 3x2 kaartjes weggeven.

Maak kans
Stuur uiterlijk zondag 18 december een e-mail naar stationsgebied@utrecht.nl  en zet in de onderwerpregel CU@cinema : onder de inzenders verloten we maandag 19  december de kaartjes.

Denk maar vast na wie je meeneemt als je wint: je scharrel, je man, je vriendin, je date, je moeder, je ex, je neefje óf je collega die het ook niet makkelijk heeft.

Een filmpje pakken in Utrecht is vanaf woensdag 14 december 2016 nóg leuker: bioscoop Kinepolis Jaarbeurs is open. Rogue One - A Star Wars Story (trailer) is de eerste film die het publiek in de gloednieuwe bioscoop naast de Jaarbeurs kan bekijken.

Met 14 zalen en 3.200 stoelen wordt Kinepolis Jaarbeurs de grootste bioscoop van Utrecht, en één van de grootste bioscopen van Nederland. Alle zalen zijn voorzien van laserprojectie, waardoor de beeldkwaliteit in elke zaal haarscherp is. Er is ook een Laser ULTRA- en een Dolby Atmos-zaal.