Kom naar de bijeenkomst over het Beurskwartier en denk mee

3 Juni 2021

In juni organiseren we drie online bijeenkomsten over het Beurskwartier. Je kan meedenken over wat je nodig hebt in het Beurskwartier om er fijn te wonen of werken. Kom ook op 10 juni, 14 juni of 17 juni en meld je aan via beurskwartier@utrecht.nl.

Utrecht krijgt vanaf 2023 een splinternieuw stadsdeel in het centrum van de stad: het Beurskwartier. De levendige, groene wijk komt op loopafstand van de historische binnenstad naast het Centraal Station. Om het Beurskwartier te kunnen bouwen, werken we nu aan een plan waarin staat hoe we de openbare ruimte inrichten, hoe de bouwblokken eruit kunnen komen te zien en welke functies er komen.

We organiseren 3 thema bijeenkomsten.

  • 10 juni - 19.00 uur
    Van winkel tot school; wat heb je nodig in het Beurskwartier?
  • 14 juni - 19.00 uur
    De kleur is groen; wat doe je buiten in het Beurskwartier?
  • 17 juni - 19.00 uur
    Samen leven en delen; wat heb je zelf en wat deel je in het Beurskwartier?

Deze bijeenkomsten zijn van 19.00 uur tot 20.30 uur. Je kunt je tot 1 dag van tevoren voor aanmelden via beurskwartier@utrecht.nl.

Wil je bij het aanmelden aangeven welke themabijeenkomst je wilt bijwonen? Je kan ook aanmelden voor meerdere thema’s. Zodra je je aanmeldt, ontvang je meer informatie (zoals een link om deel te nemen). Hier is meer info over de plannen te vinden.